knjig hu

                   A KEDVES OLVASÓHOZ...

Az önök előtt levő Csodálatos kérdések ott szeretnék önöket megérinteni, ahol valamit elnyomtak, betuszkoltak, megszilárdítottak, amit bizonyos módon blokkolta magukat, lebénította, és nem engedi, hogy elmozduljon.

Használatuk egyszerű, maguknak feltéve kilépnek abból az automatikus módból, amiben vannak, és abban a pillanatban tudatába kerülnek a felállított blokádoknak, és ezzel egyidőben lehetőségük van ebből kilépni. Felszabadulnak.

Ilyen könnyű. Ilyen egyszerű.

A csodás kérdésekre nem kapnak választ a könyvben. Azért, mert a válaszok ott vannak mindenkiben, és a tudat, hogy tudják a választ, az az a Csodás erő, amely benne van a kérdésekben. A tudás, aminek azonnal a tudatába lesznek, megkönnyebbülést hoz, évek óta elnyomott érzések, emóciók, álláspontok, szempontok, gondolatok... amiket maguk vettek át a környezetüktől, és amelyeket értékes drágakőként szorgalmasan őriztek és ápoltak egész idő alatt, elhallgatva maguk előtt, hogy tudják, ezek nagy része tényleg fojtogató.

A Csodás kérdések szélesítik a tudatot, a szabadság érzését adják, teret, könnyedséget, örömet, elégedettséget, hálát...

Minden egyes alkalommal, amikor felteszik a kérdést, választások végtelen lehetőségei nyílnak meg, mi az, ami valóban működik magukban, mi az, amit valóban szeretnének, kivel szeretnének lenni, hol szeretnének lenni, mit szeretnének csinálni, milyen életet szeretnének...

Egyre jobban tudatába válnak saját maguknak, a saját lehetőségüknek, és mint ilyenek, valóban tudják, milyen hatalmas Csodálatos ajándékai a Földnek, ahol élnek.

Élvezzék az olvasást, élvezzék a több könnyedség, öröm és bőség megteremtését saját életükben.

Ehhez joguk van, amit a világra jöttükkel szereztek, s valóban nagy kár lenne, hogy úgy hagyják itt ezt a világot, hogy nem éltek vele.

Személyes találkozásunkig öleli önöket,

                                                                                                            Daniela

CSAK LEGYENEK ŐSZINTÉK MAGUKHOZ

Minden egyes nap rengeteg kérdést teszünk fel. Általában a kérdések többsége azzal kezdődik: MIÉRT? S mit keresünk ezekkel a kérdésekkel? Állandóan a válaszokat keressük, remélve, hogy valami megváltozik az életünkben, ha ezeket megtaláljuk. Csak legyenek őszinték magukhoz, és feleljenek, megváltozott-e valami is?

Én is éveken kerestem a különböző válaszokat az életben, de ezek sehová sem vezettek mindaddig, amíg nem találkoztam egy kicsit másmilyen kérdésekkel. A kérdésekkel, melyekre igazából nem is keresünk választ. Drága ismerősöm, Daniela, ezeket csodás kérdéseknek nevezte, és többségüket összegyűjtötte ebbe a könyvbe. Maga a könyv címe felfedi, milyen kérdésekről van szó – csodásakról. Ezek azok a kérdések, amelyek megváltoztathatják az életet, s melyekre nem keresünk választ. Ezek valóban olyan Kérdések, amelyek új lehetőségeket nyitnak meg az életben.

            Bízom abban, hogy ezek a csodás kérdések önöket is inspirálják majd, akárcsak engemet évek óta. Nemcsak inspirálják, hanem segítségükkel megváltoztathatnak mindent, ami nem felel fel. Segíteni fognak, hogy tudatosak legyenek és akkor már nem fogják mindig ugyanazt választani. Minél több csodás kérdést tesznek fel, annál több és több lehetőség adódik az életükben, és több választási lehetőségük lesz. S minden új választás tudatosságot teremt!

            Köszönet Danielának ezért a csodálatos könyvért!

            S minden kedves olvasónak szívből kívánom, hogy megváltoztassanak mindent, ami nem felel meg az életben és válasszanak többet maguknak. A CSODÁS KÉRDÉSEK ÖNMAGAMHOZ hatalmas hozzájárulás ehhez.! Élvezzék...

Snježana Gottstein

HOL KEZDŐDIK A TUDÁS?

Ahol a kérdésfeltevés kezdődik. Az ötlet, hogy ez a könyv azon kérdések gyűjteménye legyen, amelyeket általában felteszünk magunknak (vagy legalábbis így kéne lennie), magában értékes. Ott, ahol kérdéseket tesznek fel, válaszokat is kapnak. Ezek a kérdések annyiban jelentősebbek, hogy a tekintetet befelé irányítják, saját énünk lényege felé, ahol a válaszokat tároljuk és arra várnak, hogy felfedezzük őket a bennünket érdeklő dolgokat helyesen megfogalmazva. Daniela Cukrov a saját, ugyanakkor mindannyiunk nevében teszi fel a kérdéseket, hiszen a legfontosabb kérdések univerzálisak és minden embert érintenek. A válaszok, másrészt, nem parancsoló módban íródtak, ehelyett teret adnak, hogy mindenki maga találja meg a maga számára. Hogy ez mennyire sikerül nekünk, a pozitív változások mutatják majd meg, amelyeket, meg vagyok győződve, minden olvasó érezni fog a saját életében e mű áttanulmányozása után. Sokunkkal valódi kis csodák történnek majd, ami nem lesz szokatlan, hiszen ezek igazán „csodás kérdések”, egyfajta útmutató a jobb, szebb és tartalmasabb utazáshoz téren és időn át, amelyeket azért kaptunk, hogy megismerjük önmagunkat és a bennünket  körülvevő világot.

                                                                                                Brankica Damjanović

 A könyvet magyar nyelven, egyelőre, elektronikus formában tudja megvásárolni. Bővebb információért, kérem, írjon nekem a következő e-mail címre: zivotkojivolim@gmail.com

 

Megrendelőlap

0/1000

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

 

Bejelentkezés vagy leiratkozás az e-mail listára