• Čudesna pitanjca
  Čudesna pitanjca autor Daniela Cukrov
 • Daniela Cukrov
  Čudesna pitanjca
  Čudesna pitanjca autor Daniela Cukrov
 • Daniela Cukrov
  Daniela Cukrov
  Čudesna pitanjca autor Daniela Cukrov
 • Daniela Cukrov
  Daniela Cukrov
  Sertifikovani voditelj individualnih i grupnih radionica za lični razvoj
 • Daniela Cukrov
  Daniela Cukrov
  Sertifikovani voditelj individualnih i grupnih radionica za lični razvoj
 • Daniela Cukrov
  Daniela Cukrov
  Sertifikovani voditelj individualnih i grupnih radionica za lični razvoj
 • Daniela Cukrov
  Daniela Cukrov
  Sertifikovani Access Bars® & Body & Facelift voditelj
 • Daniela Cukrov
  Daniela Cukrov
  Sertifikovani Access Bars® & Body & Facelift voditelj

 

naslovna daniela1

DRAGIM ČITAOCIMA…

 

“Čudesna pitanjca” pred vama imaju nameru da vas čitajući ih, dotaknu tamo gde ste nešto potisnuli, ugurali, učvrstili, što vas je na određeni način blokiralo, drži vas paralizovane i ne dozvoljava da se pomerite.

Njihovo korišćenje je jednostavno, postavljajući  ih sebi, pomerate se iz automatskog moda u kojem se nalazite, u momentu postajete svesni postavljene blokade, i istovremeno imate mogućnost da iz nje izađete. Bivate oslobođeni.

Tako lako. Tako jednostavno.

Na Čudesna pitanjca nećete dobiti odgovore u knjizi. Zato što se odgovori nalazi u svakome od vas i ta svesnost da znate, je ta Čudesna moć koju imaju ova pitanja. Znanje kojeg ćete postati u trenutku svesni, donosi olakšanje, godinama potisnutih osećaja, emocija, stavova, tačaka gledišta, misli….koje ste preuzeli od svoje okoline, i koje ste uredno čuvali i negovali kao svoju dragocenost svo vreme, potiskujući znanje od sebe, da vas veći deo toga, zapravo, guši.

Čudesna pitanjca proširuju svesnost, daju osećaj slobode, prostora, lagodnosti, radosti, zadovoljstva, zahvalnosti…

Svaki puta kada postavite pitanje, otvaraju vam se beskonačne mogućnosti za biranje, šta je to što vama zaista funkcioniše, šta je to što bi vi zaista hteli imati, sa kime bi hteli biti, gde biti, šta raditi, kakav život imati…

Postajete sve više svesni sebe, svog potencijala, i kao takvi, zaista znate, koliko ste veličanstveno Čudesan dar planeti na kojoj živite.

Uživajte u čitanju  i kreiranju više lagodnosti, radosti i obilja u svom životu.

To je vaše pravo koje ste dobili dolaskom na ovaj svet, bilo bi zaista velika šteta, da sa njega odete ne iskoristivši ga.

Dok se i uživo ne sretnemo, zagrljaj za vas,

 

Daniela

Rekli su o knjizi:

GDE POČINJE ZNANJE?


Tamo gde nastaje zapitanost. Ideja da ova knjiga zapravo bude skup pitanja koja najčešće sebi postavljamo (ili bi barem tako trebalo da bude), sama po sebi je dragocena. Tamo gde se postavljaju pitanja, tamo se dolazi i do odgovora. Ova vrsta pitanja utoliko je značajnija, jer je pogled usmeren ka unutra, ka suštini sopstvenog bića, gde su svi odgovori već pohranjeni i čekaju da ih otkrijemo pravilnom formulacijom onoga što nas zanima. Daniela Cukrov postavlja pitanja u svoje ime, ali i u ime svih nas, jer su najvažnija pitanja univerzalna i tiču se svakog čoveka. Odgovori su, s druge strane, dati u formi koja nije zapovedna, već ostavlja mnogo prostora da ih pronađemo sami, svako za sebe. Koliko ćemo u tome uspeti pokazaće promene na bolje koje će, sasvim sam sigurna, svako od čitalaca osetiti u svom životu nakon proučavanja ovog dela. Tada će mnogima od nas početi da se događaju prava mala čuda, što i neće biti ništa neobično, jer ovo i jesu "čudesna pitanjca", delo koje je svojevrsni putokaz ka boljem, lepšem i sadržajnijem putovanju kroz vreme i prostor koji su nam dati da upoznamo sebe i svet koji nas okružuje.


Brankica Damjanović

SAMO BUDITE ISKRENI PREMA SEBI

Mi svakodnevno postavljamo jako puno pitanja. Uglavnom većina tih pitanja započinje sa zašto ili zbog čega. I što smo tražili s tim pitanjima? Stalno smo u potrazi za odgovorima nadajući se da će se nešto promijeniti u našem životu ako ga pronađemo. Samo budite iskreni prema sebi i vrlo kratko odgovorite da li se nešto promijenilo?           

I ja sam godinama tragala za raznim odgovorima u životu koji me nisu nikamo doveli, sve do trenutka dok se nisam susrela sa malo drugačijim pitanjima. Pitanjima na koja zapravo ne tražimo odgovore. Moja draga prijateljica Daniela ih je nazvala čudesna pitanjca i mnoga od njih je objedinila u ovoj čarobnoj knjizi. Sam naziv knjige govori o kakvim se pitanjima zapravo radi, o čudesnim. To su pitanja koja vam mogu promijeniti život, a s kojima ne tražite odgovore. To su zaista Pitanjca koja vam otvaraju nove mogućnosti u životu.            

Vjerujem da će vas čudesna pitanjca nadahnuti, kao što su i mene već godinama. Ne samo da vas mogu nadahnuti, već pomoću njih možete promijeniti sve ono što vam ne odgovara. Pomoći će vam da dobijete svjesnost o puno toga i tada više nećete birati iste stvari. Što više budete postavljali čudesna pitanjca u vašem životu će se pojavljivati sve više i više mogućnosti, i imat ćete više izbora. A svaki novi izbor stvara svjesnost!            

Hvala Daniela na ovoj čarobnoj knjizi!
            A svima vama, dragi čitatelji, od srca želim da promijenite sve ono što vam ne odgovara u životu i da birate više za sebe. Čudesna pitanjca će vam biti veliki doprinos u tome! Uživajte…

Snježana Gottstein

 

Knjiga je prevedena na mađarski jezik i može  se kupiti u elektronskom obliku. Za više informacija molim Vas da me kontaktirate na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za teritoriju Hrvatske knjigu možete poručiti na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za teritoriju Bosne i Hercegovine knjigu možete poručiti na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za ostale teritorije molimo Vas da popunite narudžbenicu

 

Narudžbenica za knjigu

0/50

0/100

0/50

0/5

0/20

0/1000

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Prijava ili odjava na mail listu