88cd513f700088f0f331929236f658c9Access Bars® 

Kada završite obuku, imate u rukama alat koji do kraja života možete koristiti za sebe i svoje kreiranje blagostanja. SVIĐA LI VAM SE TO?

A ako uz to možete i drugima pomoci u kreiranju njihovog blagostanja? 
Razmislite vredi li Vama to?

Kome bi bili korisni Bars tretmani ?
- trudnicama
- deci
- omladini
- odraslima

Kada je korisno raditi Bars tretman ?
- za smanjenje stresa,
- za čišćenje uzburkanih misli,
- za izlazak iz depresije, 
- kada ste u stresnom periodu, pred ispit, razvod, važan razgovor...
- kod poremećaja pažnje, 
- kod hiperaktivnosti kod dece
- ako želite svome telu dati više lakoće i radosti, 
- za bolji i miran san, za odmorno buđenje, 
- ako želite više od ovoga što je trenutno 
ili jednostavno zato što volite ugađati sebi !
 


Tokom obuke, pored samog tretmana koji se obavlja na glavi, dobijate svo vreme i verbalne procese i načine čišćenja svega što želite izbrisati, dobijate osnove o drugačijem pogledu na život i ljude i situacije koja je osnova lične promene. A nakon obuke, i dalje imate moju podršku i mentoring u Vašem radu.


Obuka traje jedan dan, 8 sati, i u tom vremenu svaki učesnik dobije i primi po dva Bars tretmana. To je vreme u kojem se nauče gde se nalaze Bars tačke, šta znače i koja je njihova svrha. Uz to, svako dobije detaljan priručnik na oko 60 strana i posebnu Mapu tačaka, koji će u početnim tretmanima služiti kao putokaz i pomoć. I naravno, dobije se Međunarodno priznati Sertifikat da ste Bars praktičar, što vam donosi mogućnost praktikovanja Barsa kako za svoje ukućane i prijatelje tako i kao izvor zarade, u svom poslovnom prostoru, u spa centrima, hotelima, školicama za decu trudnice i slično, zapravo, gde god osetite da bi Vi sa Bars tretmanom bili od koristi ljudima.

Cena obuke je 240 eura, po cenovniku Access Consciousnes, deca do 15 godina dobijaju obuku besplatno a omladina od 16 do 18 godina plaća pola cene. Ukoliko na obuku dolazite 2. ili 3. put, cena je 120 eura.


Facelift FB cover 3

Access Energetic Facelift ®  

Jedan od najČudesnijih telesnih procesa u Access Consciousness® paleti je nesumljivo Energetski Facelift!

Osnovna namera je da ispegla bore na licu, uspori proces starenja organizma i sve se to dešava pokretanjem Čudesnih energija unutar Vašeg tela.
ZATO njegov učinak nije trenutni, već dugotrajni.
ALI....
To je samo deo onoga što Faclift može promeniti !
Facelift je negujući za celokupno telo, radi na brisanju prosuđivanja koja imamo o sebi i svom telu, utiče na vid, poboljšava san i još mnogo toga!
Ono što mu nije prava namena a DELOTVORAN je i kod bolesnih stanja organizma - vraća izmenjeno stanje lica nakon moždanog udara u provobitno , a vrlo je delotvoren i kod epilepsije.
A posebno prija i pokreće na još, kod onih gde je sve ok, SAMO žele sebi još opuštanja i uživanja!

Obuka traje jedan dan, 6-8 sati, u kojem svaki učesnik ima priliku da sam pokrene ovaj Čudesan proces kod svog partnera-učesnika dva puta, i da takođe i prima dva Čudesan tretmana. Nakon toga, svako od prisutnih više nije na onoj platformi kojoj je bio - provereno i dokazano!
Dobija se priručnik, mapa sa pozicijama ruku na telu, Sertifikat koji se priznaje i koji imate izbor upotrebiti ga gde birate : za sebe i svoje drage osobe, ili u salonima welnessa, kozmetike, uzivanja, rehabilitacionim centrima......
Cena obuka je po Access cenovniku za naš region 210 eura.
Nakon završene obuke, ja sam Vam kao i do sada i dalje dostupna za sva pitanja i nova kreiranja.
 
 Procesy 2

ACCESS MTVSS®  tretman (Molecular Terminal Valence Sloughing System) – budite zdravi, poboljšajte imunitet, za uklanjanje gotovo svih telesnih tegoba, na prirodan, lagan način 

 

Kontaktirajte me, rođeni ste da bi živeli Život koji volite. Pokazaću Vam neke puteve do toga, sa lakoćom i radošću u obilje.

 Izaberite  Vaš najlakši način :

 Život koji volim - FB stranica, FB grupa Čudesna pitanjca 

Prijava ili odjava na mail listu