Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home4/dacuk/public_html/joomla16/libraries/joomla/http/transport/curl.php on line 185
Utisci klijenata

Hvala ti do neba osecam mir posle Barsa i uzivala sam u tvom drustvu. Osecaj je lep i uzivam u njemu. Kako moze bolje od ovoga? Saljem ti veliki zagrljaj i ogroman poljubac!
Nakon par nedelja : Ja pregurala razvod i sad dolazim 
sebi. Napade tuge ima sve manje.
Nakon nepuna 3 meseca : Ja se zaljubila. Desilo se i jakoooo mi je lepoooo.  E.S.
 
Iskustvo sa mog prvog Bars tretmana danas  :D :
Dva, tri dana, pa do pre tretmana, osećala sam se nervozno, napeto, dezorjentisano (a pms je sve to pojačavao). Odmah po završetku, ogroman osećaj olakšanja, kao da mi je neko skinuo teret sa leđa. A sada, evo par sati posle, divan osećaj mira, spokoja, povratak koncentracije i motivacije, osmeh od uvceta do uvceta  :D i opet dišem na nos (na što se nisam mogla pohvaliti u poslednje dve sedmice). Još jednom, veliko hvala na ovom divnom osećaju   T
.B.
Hvala ti puno! Sve se bolje i bolje osećam! Tek sad osećam da bih mogla poleteti! Zahvalna sam što sam te srela! Tnx! Pitanja, odnosno raznorazni odgovori me fasciniraju. Čak mi dodje i da se glasno nasmejem do kakvih situacija ili brzih odgovora dobijem.  M.F.
Osecam velike promene a kolege na poslu se cude kako sa lakocom resavam situacije sa nervoznim pacijentima i kako su posle svi zadovoljni i nasmejani
A pacijenti mi govore kako im je dovoljno da samo dodjem u njihovu sobu i da im je vec bolje a jos kad prime terapiju od mene...
Opet sam imala burnu reakciju, mucnine, povracanje i sve je to sta god to bilo sto ne valja otislo iz mene i od mene . Naspavala sam se i sada sam u takvom miru da mi niko nista ne moze  Hvala puno, puno
E da, i ne spavam vise u debelim zimskim carapama, nije mi vise hladno  B.T.
 ❋
Misli su mi usmerene napred i imam osećaj da mi nije više toliko važno ono što me tištilo odnosno nešto mi ne da da se bavim time..
Obožavam pitanca
Danas dok nisam videla tvoj post o novcu pazar je bio nula a sada hihi 50 % iznad targeta  B.V.
Ne znam sta si radila prosli put kada sam bio na Bars tretmanu, ali meni je posao krenuo neslucenom brzinom. Javljaju mi se ljudi za koje nisam ni znao da postoje i da traze usluge i robu koju ja radim. I kupuju ozbiljne kolicine, koje nisam imao sve zajedno u celoj protekloj godini. Dolazim ponovo na tretman. T.S.
Daniela,još jednom hvala ti na divnom iskustvu. Evo prošlo je već par dana,a mene i dalje drži taj divan osećaj. Puna sam poleta,osećam se divno. Taj dan sam radila noćnu smenu,a meni je bilo kao prolećno jutro . Najlepše je to što taj osećaj se širi i na ljude koje volite. I znam da je sve dobro,a biće još bolje.
Ps:Osećam se par kila lakša  
B.T.
Dobro se osećam posle tretmana nisam toliko napeta i nervozna kao pre mogu ti reći a odnos sa nekima mi se popravio dok sa nekima kojima bi se upitala u razgovor kako to nešto što kaže nije tako nego ovako i bla,bla,bla vruć sad poslušan ok i nastavim svoje ne upliće se u raspravu eto to su moje neke promene zbog kojih se super osećam ... K.A.
Ne znam da li je ovo zbog Barsa ,ali osecam veliku srecu,zahvalnost i radost... Hvala ti sto si dosla u moj zivot  G.N.
najbolja relaksacija koju sam probala...
bas ono...nista ne radis a sve radi za tebe! N.M.
Znas, toliko sam toga vec probala, od raznih tehnika i metoda i alata, ovaj tvoj Access mi se cinio tako smesno, nefunkcionalno - a NAJVISE sam dobila nakon Bars tretmana i nakon koriscenja njegovih alata. I.M.
Da li je to zaista zbog Bars tretmana, ali nakon toliko dugo vremena hronicne nesanice, nocas sam se naspavala kao beba…hvala ti… T.M.
Nakon prvog Bars tretmana, i koristeci pitanja koja si nam postavljala, nakon nekoliko godina, resili se neki problemi vezano za prepis nekog stana koji imamo sa takvom lakocom da smo se danima cudili…  T.A.
Tags:

Prijava ili odjava na mail listu