Calivita® život

Poseban deo mog života, zapravo osnova gde sam naučila, da postoje mogućnosti, da je maštanje neophodni deo i suštinski bitan za radostan i kvalitetan život, gde sam naučila da je obilje tu, i za tebe, ako ga hoćeš, gde sam naučila da uspešnih ljudi ima isto koliko i neuspešnih, gde sam naučila šta znači istinska podrška i pomoć članovima zajednice, gde sam naučila kako videti vrednost u ljudima i koliko je bitno da im se to kaže – je upravo na ovom mestu, među ljudima u zajednici kompanije Calivita Int. Godina je 2010.

Godina 2015. – Upoznajem alate Access Consciousness®, koji mi dopunjavaju te osnove. Povezujem, na prvi pogled, nepovezano.

I vidim iste maslačke, tačnije semena, kojima se ljudi, širom sveta, dotiču : poverenje, podrška, doprinos, blagostanje, prijateljstvo, lakoća, radost, obilje, sloboda, porodica, povezivanje, prepoznavanje, putovanja, druženja, zabava, luxuz, bivanje, način života….

Sada je 2020. godina – vreme, da sve što sam naučila, objedinim, i ponudim da čuješ, vidiš, doživiš i da kreiraš svoj život, koristeći iz palete mojih ponuda, deo, ponešto ili sve.

Upoznaj načela na kojima je bazirana filozofija kompanije, zapravo, osnove na kojima se gradi Calivita život, kroz ovaj video od 3 minuta.

Ako sam ti probudila znatiželju, proviri na moj sajt, mene kao nezavisnog, ali zvaničnog poslovnog partnera https://danielacukrov.calivita.rs/.

A ovo su zvanični sajtovi kompanije www.calivita.rs  i www.calivita.com

Moja FB stranica Calivita® život.

Toliko je sve jednostavno, da od te jednostavnosti ne vidimo koliko je moći u njemu!

zdravlje + znanje + internet + edukacije + novac + druženja + putovanja + lakoća + radost = Život koji volim

Tu sam, i kroz ovaj način života, da ti budem podrška i pomoć na putu, da za svoj život kažeš : E, ovo je Život koji volim!

Kontakt za sva pitanja koja su ti se pojavila na info@danielacukrov.com

Pisamca „SREDOM U PODNE“

Prijavi se na pisamca „Sredom u podne“, koja nisu obična pisma, već pisana sa mnogo ljubavi i pažnje, da te podrže, pokrenu, inspirišu, da te potvrde i da znaš da nikada nisi sama.

U pismu Dobrodošlice čeka te link gde možeš da besplatno preuzmeš za sebe odlomak iz knjige "Čudesna pitanjca"!!

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.