Godina straha ili godina života

Godina straha ili godina života

Godina straha ili godina života?

Znaš, ne plašimo se mi smrti zato što nećemo više biti,
Već se plašimo što nismo dovoljno ŽIVELI dok smo bili.

I dok smo zaglavljeni u onom prvom, propuštamo ovo drugo.

Cela ova godina bila je u znaku nekog straha. Neki su više vremena provodili u onom prvom delu, i sva pažnja je bila usmerena na strah od smrti, svoje ili svojih bližnjih ili svojih prijatelja.

Neki drugi su ovu godinu shvatili kao osvešćivanje, koliko je bitno da obratimo pažnju, kako živimo i kojim sadržajima punimo svaki naš novi dan.

I zato, na kraju ove čud(es)ne godine, neki čekaju da se što pre završi i najradije bi da nije ni postojala, jer nisu mogli onako kako su navikli. Čak iako te navike, već odavno nisu donosile, ni radost ni zadovoljstvo.

Nije samo čudesna godina, tu je i knjiga “Čudesna Pitanjca”

Neki drugi će na kraju ove čud(es)ne godine zapljeskati i zahvaliti joj se na svim uvidima, koje je donela o važnosti jedinstva čoveka i prirode i cele planete.

Neki su ovu godinu ispunili fokusom na ograničenja data spolja, dok istovremeno, ni dalje nisu osvestili, da su mnogo više sebe ograničili iznutra. Mnogi su i dalje u tome.

Neki su ovu godinu ispunili oslobađanjima od svih strahova što su nakupili tokom života od svojih predaka i svoje okoline, i širom se otvorili energiji poverenja i zajedništva sa svim ljudima i živim bićima, znajući, da je održivost postojanja planete, upravo u tom zajedništvu. Oni su ovu godinu ispunili pogledom u sebe i osvetljavanje svojih potencijala i misije zbog koje su ovde. To je na planetu generisalo velike količine svesnosti i izlazaka iz automatizama. Mnogi su to osetili i povezali se, jer po(moć) grupe svesnih, probuđenih je posebno značajna. Suštinski potrebna.

Bila je ovo godina gde su se vrlo očigledno i istovremeno, prikazivale energije tame, teškoća, strahova, sa jedne strane i energije osvetljavanja i oslobađanja od svega nepotrebnog i buđenje zahvalnosti, podrške, i ljubavi, sa druge strane.

Jedno je sigurno, da se na način života pre ove godine, ne možemo vratiti.

Sigurno je i to, da gde god se nalazili, u strahu ili osvešćavanju, bila je ovo zanimljiva i godina puna izazova.

Novo, drugačije je pred nama.

Spremna si za nju?

Potrebna ti je pomoć u ovim koracima?

Javi se da dogovorimo tvoj termin – videćeš kako se sa lakoćom oslobađaš teškoća, strahova i nejasnoća i kako sa radošću postaješ svesna koliko si Čudesna i kojim svojim potencijalima si potrebna svetu.

Šta je to, što svet samo od TEBE može da čuje, vidi, oseti, primi?

Bićeš spremna da se na to USUDIŠ i da kreiraš svoj život sa više lakoće, radosti i obilja!

Zagrljaj,
Daniela

Ne zaboravi da podeliš ovaj prilog sa prijateljima!
No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.