Kako Access Bars ® može da ti pomogne?

Kako Access Bars ® može da ti pomogne?

Kako Access Bars može da ti pomogne?

Kako da se vratiš u sebe, kada si “van sebe”? Kako Access Bars može da ti pomogne?

Šta nam je potrebno u ovo vreme? Neko zove čudno vreme, ja zovem čudesno vreme.

Najpotrebnije je da budemo svesni, da izađemo iz automatizama koja su u okruženju i koja su odavno u nama, i uđemo u prostor i energiju svesnosti.

Buđenje iz automatskog načina života!

Probudi se!

Zašto je to potrebno?

Zato što nismo roboti, nismo mašine, mi smo živa bića, koja imaju telo, materijalni deo, i naše biće, nematerijalni deo. Ta dva dela su međusobno povezana i kada god nisu, to je stanje koje nas postavi u stres, teskobu, nelagodu, zdravstvene disbalanse. Kada nam se to desi, često mnogi kažu “van sebe sam” od… pa dodaju: besa, tuge, nerazumevanja, neshvatanja, bola…

Van sebe sam!

Šta je tada potrebno?

Da se vratimo u sebe. Da ne budemo van.

Jednostavno je, zar ne?

Uvek je to lagano, kada znamo načine kako je to moguće.

Access Consciousness ® je nastao baš zbog toga: da povratak i boravak u energiji i prostoru svesnosti bude jednostavan, lagan i radostan.

Access Bars

Nekoliko fenomenalnih načina kako to može, nauči se na Access Bars ® obuci.

Nauči se da je mnogo naših raznih nelagodnih stanja, zapravo naša reakcija na tuđe energije, i ako smo toga svesni, lako se toga i oslobodimo.

Naučimo da, kada dodirnemo svoje TELO, na određenim pozicijama koje se zovu Bars® tačke, mi se povezujemo sa njim, i dozivamo svoje BIĆE na zajedničku selekciju potrebnog i nepotrebnog u našoj svakodnevnici.  Koje to misli, rečenice, stavove, gledišta, svakodnevno koristimo i izgovoramo, a da zapravo nikakve dodirne veze sa našim instinskim gledištima, nemaju.

Ili su ih nekada imali, ali sada više ne.

Na primer : nekada su me neke aktivnosti baš doticale (bolje rečeneo probadale!) i izazivale gomilu neprijatnih osećaja, ali vremenom, one to više ne bi radile, da ih  stalno našim automatizovanim stavom, ne prizivamo.

Na Access Bars ® obuci naučimo otpuštati sve te takve automatizme. U njima su potisnuti razni strahovi, brige, fizičke i psihičke traume, koji ne moraju nužno da i dalje budu zaključani u našim telima.

Šta može na njihovo mesto da dođe?

To je drugi bitan deo koji se nauči na Bars® obuci, a to je primanje. Primanje svega što bi istinski hteli i da imamo i da budemo i da činimo, ali je ta dozvola nedozvoljena.

Jer je u nama prisutno uverenje da nije ok biti radostan, ispunjen, voljen, voleti, imati puno novca, imati puno odmora, imati zdravlja, imati lakoću, imati i živeti u obilju. Naravno da je sve ovo nabrojano svakome od nas drugačije, ali je zajedničko, da nažalost, to sebi ne dozvoljavamo.

Osloboditi se zavisnosti do nedozvoljavanja, to učimo na Bars® obuci.

Na Bars® obuci ispliva mnogo toga potisnutog, kojeg najčešće nismo ni svesni. Nakon tog isplivavanja i otpuštanja tog tereta, i naše telo i naše biće je laganije. Relaksanije, zdravije, spremnije za nove kreacije. Na poslu i u porodici.

I to se prenosi dalje.

I u tu energiju i prostor svesnosti se ljudi iz okruženja pozivaju.

Neko će hteli pridružiti se, neko neće. I to je ok. I prihvatamo svačiji izbor. I tom prihvatanju se učimo na Bars® obuci. Prihvatiti sebe i druge da imaju svoje izbore.

Ovo je samo delić onoga što se nauči na Bars® obuci.

Svaki dan ima sve više materijala o Barsima na internetu, u vidu tekstova i videa. Na zvaničnim Access Consciousness ® stranama a i na mom sajtu, na You tube kanalu, fb, ig. (ne znam kako ovo da bude povezano, prepuštam tebi )

Bars® obuke održavam svakog meseca, u mojoj Subotici ili nekom drugom gradu, ili online, tada i tamo gde je moja energija sa Barsima potrebna.

Ako si prepoznala ovo kao poziv za sebe, kontaktiraj me.

Jako je bitno izaći iz automatizama i biti svesno prisutna sa svojim telom i bićem u svom životu. Bitno je da budeš svesna svog potencijala kojim si darovana, svoje istinske radosti koja je u tebi, da bi svetu time bila doprinos – da potpuno svesna, držeči za ruke one kojima je potrebna tvoja podrška, zajedno uđemo u Novo doba koje je tik pred nama.

Raširi krila i pomozi i drugima u tom procesu.

Nakon završene Bars® obuke, znaćeš kako.

Zagrljaj,
Daniela

Ne zaboravi da podeliš ovaj prilog sa prijateljima!
No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pisamca „SREDOM U PODNE“

Prijavi se na pisamca „Sredom u podne" da ti budu pomoć i podrška na tvom putu promena.

Automatski ćeš dobiti pismo "Dobrodošlica" a u njemu link da besplatno preuzmeš za sebe odlomak iz moje knjige "Čudesna pitanjca"!!

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.