Kako Access Bars ® može da ti pomogne?

Kako Access Bars ® može da ti pomogne?

Kako Access Bars može da ti pomogne?

Kako da se vratiš u sebe, kada si “van sebe”? Kako Access Bars može da ti pomogne?

Šta nam je potrebno u ovo vreme? Neko zove čudno vreme, ja zovem čudesno vreme.

Najpotrebnije je da budemo svesni, da izađemo iz automatizama koja su u okruženju i koja su odavno u nama, i uđemo u prostor i energiju svesnosti.

Buđenje iz automatskog načina života!

Probudi se!

Zašto je to potrebno?

Zato što nismo roboti, nismo mašine, mi smo živa bića, koja imaju telo, materijalni deo, i naše biće, nematerijalni deo. Ta dva dela su međusobno povezana i kada god nisu, to je stanje koje nas postavi u stres, teskobu, nelagodu, zdravstvene disbalanse. Kada nam se to desi, često mnogi kažu “van sebe sam” od… pa dodaju: besa, tuge, nerazumevanja, neshvatanja, bola…

Van sebe sam!

Šta je tada potrebno?

Da se vratimo u sebe. Da ne budemo van.

Jednostavno je, zar ne?

Uvek je to lagano, kada znamo načine kako je to moguće.

Access Consciousness ® je nastao baš zbog toga: da povratak i boravak u energiji i prostoru svesnosti bude jednostavan, lagan i radostan.

Access Bars

Nekoliko fenomenalnih načina kako to može, nauči se na Access Bars ® obuci.

Nauči se da je mnogo naših raznih nelagodnih stanja, zapravo naša reakcija na tuđe energije, i ako smo toga svesni, lako se toga i oslobodimo.

Naučimo da, kada dodirnemo svoje TELO, na određenim pozicijama koje se zovu Bars® tačke, mi se povezujemo sa njim, i dozivamo svoje BIĆE na zajedničku selekciju potrebnog i nepotrebnog u našoj svakodnevnici.  Koje to misli, rečenice, stavove, gledišta, svakodnevno koristimo i izgovoramo, a da zapravo nikakve dodirne veze sa našim instinskim gledištima, nemaju.

Ili su ih nekada imali, ali sada više ne.

Na primer : nekada su me neke aktivnosti baš doticale (bolje rečeneo probadale!) i izazivale gomilu neprijatnih osećaja, ali vremenom, one to više ne bi radile, da ih  stalno našim automatizovanim stavom, ne prizivamo.

Na Access Bars ® obuci naučimo otpuštati sve te takve automatizme. U njima su potisnuti razni strahovi, brige, fizičke i psihičke traume, koji ne moraju nužno da i dalje budu zaključani u našim telima.

Šta može na njihovo mesto da dođe?

To je drugi bitan deo koji se nauči na Bars® obuci, a to je primanje. Primanje svega što bi istinski hteli i da imamo i da budemo i da činimo, ali je ta dozvola nedozvoljena.

Jer je u nama prisutno uverenje da nije ok biti radostan, ispunjen, voljen, voleti, imati puno novca, imati puno odmora, imati zdravlja, imati lakoću, imati i živeti u obilju. Naravno da je sve ovo nabrojano svakome od nas drugačije, ali je zajedničko, da nažalost, to sebi ne dozvoljavamo.

Osloboditi se zavisnosti do nedozvoljavanja, to učimo na Bars® obuci.

Na Bars® obuci ispliva mnogo toga potisnutog, kojeg najčešće nismo ni svesni. Nakon tog isplivavanja i otpuštanja tog tereta, i naše telo i naše biće je laganije. Relaksanije, zdravije, spremnije za nove kreacije. Na poslu i u porodici.

I to se prenosi dalje.

I u tu energiju i prostor svesnosti se ljudi iz okruženja pozivaju.

Neko će hteli pridružiti se, neko neće. I to je ok. I prihvatamo svačiji izbor. I tom prihvatanju se učimo na Bars® obuci. Prihvatiti sebe i druge da imaju svoje izbore.

Ovo je samo delić onoga što se nauči na Bars® obuci.

Svaki dan ima sve više materijala o Barsima na internetu, u vidu tekstova i videa. Na zvaničnim Access Consciousness ® stranama a i na mom sajtu, na You tube kanalu, fb, ig. (ne znam kako ovo da bude povezano, prepuštam tebi )

Bars® obuke održavam svakog meseca, u mojoj Subotici ili nekom drugom gradu, ili online, tada i tamo gde je moja energija sa Barsima potrebna.

Ako si prepoznala ovo kao poziv za sebe, kontaktiraj me.

Jako je bitno izaći iz automatizama i biti svesno prisutna sa svojim telom i bićem u svom životu. Bitno je da budeš svesna svog potencijala kojim si darovana, svoje istinske radosti koja je u tebi, da bi svetu time bila doprinos – da potpuno svesna, držeči za ruke one kojima je potrebna tvoja podrška, zajedno uđemo u Novo doba koje je tik pred nama.

Raširi krila i pomozi i drugima u tom procesu.

Nakon završene Bars® obuke, znaćeš kako.

Zagrljaj,
Daniela

Ne zaboravi da podeliš ovaj prilog sa prijateljima!
No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.