Kako i šta raditi kada se osećaš zbunjeno ili sluđeno?

Kako i šta raditi kada se osećaš zbunjeno ili sluđeno?

Nije ovo još jedna priča o tome kako možeš promeniti svoj život, tačnije svakodnevnu rutinu i način života, koji zna nekada, baš da te pritiska sa svih strana.

Ovo je priča o jednom alatu koje je meni pomoglo na mom putu menjanja života. I što mi i dan-danas pomaže, jer taj proces je konstantan.

Obožavam Access Consciousness ® metodologiju i alate, zbog  jednostavnog i zabavnog načina, na koji me vodi tačno tamo gde trebam biti, da bih se trgnula i došla sebi. Jer kada god kažem “izbacilo me iz šina” ili “nisam pri sebi” ili “van sebe sam od/zbog….” – to zapravo i jeste upravo to. Van sebe sam – moje biće i moje telo nisu na istom mestu. Biće je otišlo tamo gde mu je zabavnije, gde se oseća bolje, u taj prostor svesnosti gde bi i telo trebalo da bude, i bilo bi – da se telo ne opire i ne utiskuje u uzane okvire koje je postavilo za sebe.

Kako i šta raditi kada se osećaš zbunjeno ili sluđeno

Zašto se ovo dešava?

Zato što nam se mnoge stvari, dešavanja, situacije serviraju da bi bili zbunjeni i super je kada to postanemo. Sa druge strane, naše biće itekako je svesno da su to nebuloze u koje, naravno, ne može da poveruje, jer su čista izmišljotina serviranih formalnosti, koje imaju cilj, da nas na sve moguće načine zaglupe, umanje, učine bespomoćnim, blokiranim od strahova i manipulisanja pomoću raznih kazni, ako to sve nismo a još nam ni ne pada nam na pamet da budemo.

Činjenica je da je u tom stanju naša celokupna energija stisnuta i gusta, do većih ili manjih učvršćenja (koje se manifestiraju raznim bolovima u telu) a to znači da nam je potrebno da se iz tog skučenog prostora, maknemo. Da damo sebi više prostora gde će se ta količina energije proširiti i samim tim učiniti prostranijom, laganijom, protočnijom, udobnijom i negujućom za naše telo i biće.

Odličan način za ovaj izlazak u prostor i kreiranje većeg prostora je jedan od Accessovih  alata, koje glasi :

Sve je suprotno od onoga kako izgleda i ništa nije suprotno od onoga kako izgleda. ®

Zvuči ludo i zvuči zabavno.

I taman dovoljno ludo da me u sekundi osvesti (makar i malo) i da me trgne i okrene u pravcu moje svesnosti, a to je već barem za jednu stepenicu višlje.

Kako se koristi?

Kada se stisnem i zgusnem energiju u meni i oko mene, ovu rečenicu izgovaram po nekoliko puta. Sve dok ne osetim da sam na “bezbedn(ij)oj” stepenici gde se lakše diše.

Koje su to situacije?

  • Kada sam potpuno zbunjena sa onim što mi se na prvi pogled čini da jeste, jer mi je tako servirano – pa mi treba nešto da me trgne
  • Kada bih da prosudim sebe ili nekog drugog, jer me je potpuno “nakostrešilo” ono kako na prvi pogled izgleda dotična situacija
  • Kada sam nanjušila da nešto ne miriše a servirano mi je kao najdivniji miris
  • Kada ne mogu da zaspem, jer su “moje” misli smislile da se baš tada igraju vrteške
  • Kada neka osoba ili situacija hoće da manipuliše sa mnom i da me izludi

Ono što se dešava je, da kada izgovorim ovu izjavu (jednom ili nekoliko puta), do tada pristuna energija se menja. A to je upravo taj bitan prvi korak u procesu promena.

Promenom moje energije, menja se i energija okruženja, i to se dalje širi u svim pravcima.

Da li na ovaj način možemo da menjamo i kolektivnu i globalnu energiju?

To ćemo saznati ako budemo radili na tome.

Sve je suprotno od onoga kako izgleda i ništa nije suprotno od onoga kako izgleda. ®

Gde se detaljnije uči primena ovog alata?

Ovaj alat je deo Access Bars® obuke, gde sa ovim alatom idemo još dublje i još dalje, na mnoge situacije koje nam se svakodnevno dešavaju.

Izuzetno je bitno, da svako od nas ima veći broj jednostavnih a delotvornih alata za svakodnevno korišćenje, koje ne zahteva ni posebno mesto, ni prostor, ni vreme da se upotrebi. Zahteva koji sekund svesnosti i tvoj izbor da promeniš trenutnu situaciju.

I ovo je samo jedan od alata koji su dizajnirani od Access Consciousness® da nam budu pomoć u našim kreiranjima više lakoće, radosti, udobnosti, nežnosti, luxuza, gracioznosti, elegancije, obilja svih vrsta.

Na Access Bars® obuci naučićeš još nekoliko sličnih verbalnih alata, i pored Bars tretmana kao telesnog procesa, još tri Access telesna procesa. Tako da ćeš već samo sa jednom Access obukom, imati ceo set alata za korišćenje. To je kao da imaš ceo set pribora za jelo i serviranje, pa ne moraš više sa kašikom da sečeš meso.

U takav način života te ja pozivam : lakši, jednostavniji, udobniji, elegantniji, radosniji.

Prati moje objave na FB i IG da vidiš kada je naredna Access Bars® obuka.

A možeš me kontaktirati i da organizujemo obuku u tvom gradu.

Zagrljaj tebi,
Daniela

Ne zaboravi da podeliš ovaj prilog sa prijateljima!
No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.