Knjiga Čudesna pitanjca

Knjiga Čudesna pitanjca

Na “Čudesna pitanjca” nećeš dobiti odgovore u knjizi, zato što se odgovori nalaze u tebi i put koji vodi do tih saznanja je Čudesna moć koju imaju ova pitanja.

CENA:
Srbija: 1.000,00 din (PTT troškovi su uračunati u cenu)
Inostranstvo: 18 EUR (PTT troškovi su uračunati u cenu)

Zašto sam napravila knjigu sa pitanjima?

Mogla sam da ispišem i 1000 strana da objasnim kako da živiš svoj život slobodna od uverenja koja te ograničavaju, ali TI i dalje ne bi dobila odgovor koji vodi do rešenja.

Zato sam formulisala pitanja, na koja kada odgovoriš iskreno, imaš jasan putokaz kuda treba da ideš i šta treba da menjaš, da bi imala život koji voliš.

Znanje kojeg ćeš postati svesna u trenutku donosi olakšanje!

Od godinama potisnutih osećaja, emocija, stavova, stanovišta i misli koje si preuzela od okoline i koje si uredno čuvala i negovala kao svoju dragocenost, sve vreme, potiskujući svest da te veći deo toga, zapravo, guši.

Knjiga Čudesna pitanjca proširuju svesnost, daju osećaj slobode, prostora, lagodnosti, radosti, zadovoljstva, zahvalnosti…

Svaki put kada postaviš pitanje, otvaraju ti se beskonačne mogućnosti za biranje, šta je to što tebi zaista funkcioniše, šta je to što bi ti zaista htela imati, s kime bi htela biti i gde, šta raditi, kakav život živeti…

Za koga je ova knjiga?

Ova knjiga je za tebe ako:

  1. ti se stalno ponavljaju iste situacije, imaš osećaj da ne možeš da ih promeniš
  2. imaš goruću želju da postigneš svoje ciljeve, ali ti se “ne da”
  3. pročitala si mnogo knjiga o ličnom rastu i razvoju, ali ti ni jedna ne daje dovoljno rezultata
  4. radiš na sebi ali nemaš dovoljno promena koliko bi htela
  5. konačno si spremna da zaviriš u dubinu svoje duše, da prigrliš sva svoja uverenja koja ti ne služe, a zatim otpustiš i kreiraš nove

„Čudesna pitanjca” pred tobom imaju nameru da te dotaknu tamo gde si nešto potisnula, ugurala, učvrstila, što te je na određeni način blokiralo, drži te paralizovanu i ne dozvoljava da se pomeriš.

Njihovo korišćenje je jednostavno – postavljajući ih sebi, pomeraš se iz automatskog moda u kojem se nalaziš, u momentu postaješ svesna postavljene blokade i istovremeno imaš mogućnost da iz nje izađeš. Bivaš oslobođena.

Tako lako. Tako jednostavno.

Postaješ sve više svesna sebe, svog potencijala i kao takva, zaista znaš, koliko si veličanstveno Čudesan dar planeti na kojoj živiš.

Uživaj u čitanju i kreiranju više lagodnosti, radosti i obilja u svom životu.

To je tvoje pravo, koje si dobila dolaskom na ovaj svet, bila bi zaista velika šteta, da sa njega odeš, ne iskoristivši ga.

Knjiga Čudesna Pitanjca - Daniela Cukrov

U knjizi ćeš naći

  • 184 pitanja na koja treba da odgovoriš iskreno
  • uvide koji će ti promeniti poglede na život koji živiš sada
  • one “aha” momente koji ne završavaju na teoriji
  • ako želiš, posvetu od mene, napisanu samo za Tebe

Ja sam Daniela Cukrov

Energetski trener i terapeut, Access Bars voditelj i Intuitive Success coach. Pomažem ljudima da izađu iz automatizama koji žive, kreiraju slobodan, nezavistan život – pun ljubavi i radosti. Pomažem im da ispolje svoje talente, pronađu svoju svrhu, razreše loše i iscrpljujuće odnose sa drugim ljudima, da prestanu da hrane svoj ego i nauče da hrane svoju dušu.

www.danielacukrov.com

Daniela Cukrov - Knjiga Čudesna Pitanjca

Rekli su o knjizi

Brankica Damjanović

Tamo gde nastaje zapitanost. Ideja da ova knjiga zapravo bude skup pitanja koja najčešće sebi postavljamo (ili bi barem tako trebalo da bude),  je dragocena sama po sebi. Tamo gde se postavljaju pitanja, tamo se dolazi i do odgovora. Ova vrsta pitanja utoliko je značajnija, jer je pogled usmeren ka unutra, ka suštini sopstvenog bića, gde su svi odgovori već pohranjeni i čekaju da ih otkrijemo pravilnom formulacijom onoga što nas zanima.

Daniela Cukrov postavlja pitanja u svoje ime, ali i u ime svih nas jer su najvažnija pitanja univerzalna i tiču se svakog čoveka. Odgovori su, s druge strane, dati u formi koja nije zapovedna, već ostavlja mnogo prostora da ih pronađemo sami, svako za sebe. Koliko ćemo u tome uspeti pokazaće promene  nabolje koje će, sasvim sam sigurna, svako od čitalaca osetiti u svom životu nakon proučavanja ovog dela.

Tada će mnogima od nas početi da se događaju prava mala čuda, što i neće biti ništa neobično, jer ovo i jesu „čudesna pitanjca”, delo koje je svojevrsni putokaz ka boljem, lepšem i sadržajnijem putovanju kroz vreme i prostor koji su nam dati da upoznamo sebe i svet koji nas okružuje.

Snježana Gottstein

Mi svakodnevno postavljamo jako puno pitanja. Uglavnom većina tih pitanja započinje sa zašto ili zbog čega. Šta smo tražili tim pitanjima? Stalno smo u potrazi za odgovorima nadajući se da će se nešto promijeniti u našem životu ako ga pronađemo. Samo budite iskreni prema sebi i vrlo kratko odgovorite da li se nešto promijenilo. 

I ja sam godinama tragala za raznim odgovorima u životu koji me nisu nikamo doveli, sve do trenutka dok se nisam susrela sa malo drugačijim pitanjima. Pitanjima na koja zapravo ne tražimo odgovore. Moja draga prijateljica Daniela ih je nazvala čudesna pitanjca i mnoga od njih je objedinila u ovoj čarobnoj knjizi. Sam naziv knjige govori o kakvim se pitanjima zapravo radi, o čudesnim. To su pitanja koja vam mogu promijeniti život, a s kojima ne tražite odgovore. To su zaista Pitanjca koja vam otvaraju nove mogućnosti u životu. 

Vjerujem da će vas čudesna pitanjca nadahnuti, kao što su i mene već godinama. Ne samo da vas mogu nadahnuti, već pomoću njih možete promijeniti sve ono što vam ne odgovara. Pomoći će vam da dobijete svjesnost o puno tome i tada više nećete birati iste stvari. Što više budete postavljali čudesna pitanjca, u vašem životu će se pojavljivati sve više i više mogućnosti i imat ćete više izbora. A svaki novi izbor stvara svjesnost! 

Hvala, Daniela, na ovoj čarobnoj knjizi!

A svima vama, dragi čitatelji, od srca želim da promijenite sve ono što vam ne odgovara u životu i da birate više za sebe. Čudesna pitanjca će vam biti veliki doprinos u tome! Uživajte…

Dragana Stojić
pisac i trener po Heal Your Life metodologiji

Ova fantastična knjiga probudiće u vama potrebu da odgovorima na sva čudesna pitanja unapredite svoj život. Dok čitate knjigu pred vama se otvara jedan novi svet vlastite svesnosti, jasnoće I umeća drugačijeg pogleda na život. Autor knjige veoma vešto vas vodi kroz tehniku Access Concsiousness kojom lakše dolazite do svojih ličnih odgovora ko ste sada a ko tek možete postati. Mnogi tragaju za čudom koje žele da im se dogodi, a u knjizi će pronaći mogućnost da to čudo ipak pronađu u sebi.

Zato odgovori na pitanja iz ove uzbudljive knjige mogu vaš obični život pretvoriti u čudesni.

Nejira Beširović
lektor

Čudesna pitanjca – knjiga koja je sve, samo ne štivo koje se čita i zaboravlja. Ona proispituje, ostavlja beskonačno mnogo opcija za različite interpretacije, za introspekciju, razgovor sa samim sobom, ali sa zajedničkim ciljem – da mijenjajući sebe, mijenjamo i svijet, stvaramo jedno bolje mjesto danas, sutra, uvijek.

Daniela Cukrov je autor koji na lagan, nenametljiv način čitateljkama (ali sam sasvim sigurna i čitaocima) ukazuje na to, što možda svaka ponaosob zna – samo joj treba neko da je prodrma za ramena i bude vjetar u leđa, da krene, stvara, mijenja i da bude nezaustavljiva u tome.

Čudesna pitanjca sa sobom otvaraju vrata drugih dimenzija, koje su nam nadohvat ruke, samo nemamo dovoljno snage da ih otvorimo, možda nekad i poguramo, međutim, kad jednom zakoračimo u magične svjetove pred nama, kada prodremo u srž svog bića, dosegnemo djetinju radost, postajemo imuni na stege i okove današnjice, ne prihvatamo nešto što je potrebno prihvatiti, jer to tako treba ili još gore – mora.

Kao što je i naslovljeno, radi se o pitanjima, ako čovjek kao svjesno biće ne postavlja svakodnevno pitanja, ne proispituje svoje izbore, počinje nalikovati nekoj automatizovanoj napravi, zaboravlja na svoju unutrašnjost, onaj pokretač istinskih vrijednosti. Daniela Cukrov nas Čudesnim pitanjcima iznova vraća na pitanja, ali odgovore pronalazimo isključivo u nama, zato ova knjiga može biti interpretirana različito u zavisnosti od dobi i okolnosti u kojoj je čitamo.

Sigurno je da, kad god osjetimo gomilanje nečega što nam ne godi, ili žudimo za promjenama koje ne znamo odakle započeti ili pak želimo živjeti život koji se ne razlikuje bitno od onog uobičajenog, ali mi želimo biti drugačiji, Čudesna pitanjca nam zasigurno mogu biti od velike pomoći u tome.

Stil Daniele Cukrov je takav da čitaocu materiju koja je nekad teška i nedokučiva prikaže sa jednostavnošću i nenametljivošću, jezikom koji je razumljiv i prijatan, ali dovoljno precizan da uočimo sve ono čega se želimo osloboditi ili mu promijeniti oblik. Daniela je autor koji ukazuje na problem i upućuje na rješenje, ona postavlja pitanja, ali ne daje klasične odgovore, što upravo stavlja u fokus čitaoca, daje mu slobodu, ali sa željom da dođe do promjene, pokrene na akciju, izbaci iz svakodnevnog vrtloga uobičajenih stvari i usmjeri ka novim i drugačijim. Ona ne suprotstavlja krajnosti, već ih donosi u jedan sklad i harmoniju.

Ljiljana Krtinić
akademska umetnica i predsednica Udruženja poslovnih žena Subotice

Knjiga je posebna po tome što se u njoj daju odgovori onih koji je čitaju, jer univerzalnih odgovora nema. Svako od nas ih otkriva za sebe i time ima mogućnosti da kreira svoj život sa mnogo više lagodnosti, radosti i obilja od onog kojeg trenutno ima. Ovim postupkom svaki pojedinac postaje koautor knjige, a ujedno i autor svog, tek nastalog unikatnog izdanja knjige. S obzirom da je ovo prva mogućnost za ovakvu promociju, verujemo da će to za Vas biti posebno iskustvo i radost otkrivanja vlastitih potencijala. Da bi to bilo u većoj efikasnosti, dođite u društvu drage osobe.

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.