“PRIGRLI I KREIRAJ” čudesni membership program samo za žene

Rad u zatvorenom krugu

Diskrecija

Međusobno poverenje učesnika radionice

“PRIGRLI I KREIRAJ” program gde žene nauče da budu sretne

Svaka promena, da bi se tebi desila, treba da ima tvoju potrebu za promenom i rešenost da menjaš.
Svaka promena, da bi ti se lagano mogla desiti, treba da ima prostor za to.
Svaka promena, da bi mogla da ti opstane i da se dalje razvija, treba da ima konstantnu podršku.
Ono prvo, je tvoj deo. Bez tvoje potrebe i rešenosti, sve je nebitno.
Ovo drugo i treće dobijaš na grupnom, mesečnom programu “Prigrli i kreiraj”.

Kako funkcioniše program?

  1. Online, preko zoom aplikacije – To daje lakoću da se povežemo gde god da se nalazimo i mogućnost da snimke sa programa, preslušavaš kada i koliko puta hoćeš.
  2. Četiri puta u toku meseca, po sat vremena – Ovo je kontinuitet koji je neophodan da bi izašla iz starih obrazaca i navika, i formirala nova, koja će raditi tebi i za tebe.
  3. Viber grupa za svaki dan – od ujutru do pred spavanja, zajedno jedna drugu pozivamo na radost života. Radujemo se jedna drugoj, pokrećemo jedna drugu, podržavamo se i podsećamo na svakodnevne izbore koje možemo donositi

Šta radimo na programu?

  • Održavamo i podržavamo proces promena kroz koji prolazimo, pojedinačno i kao grupa.
  • Unosimo promene u pravcu drugačijeg viđenja i prihvatanja sebe, okruženja i svega što čini svakodnevni život.
  • Radimo na jasnoći uverenja po kojima smo živele i dozvoljavanju donošenja svesnih izbora, koje ćemo donosivati u budućnosti.
  • Menjamo način razmišljanja
  • Kreiramo novi načina života, koji će biti na temelju svesnih izbora, sa više lakoće, radosti, ženstvenosti

Kako to radimo?

Koristimo alate iz Access Consciousness® i Intuitive&success coaching® metodologija – koji su jednostavni, pragmatični, nežni.
Koristimo pitanja koja osnažuju, koja vade iz automatizama, koja preokreću energiju i tako menjaju naše realnosti.

Radimo energetsku vežbu – vrlo je slična meditaciji, ipak, malo je drugačija – služi laganom povezivanju tela i bića sa energijama planete, Univerzuma, svesnosti i znanja – videćeš kako se u tom prostoru sve mnogo lakše dešava.

Teme na kojima radimo su uverenja, blokade, zastoji, pregorevanja, zaglavljivanja koje, svaka od nas, ima u svakodnevnim situacijama i događajima.

Benefiti rada u grupi u odnosu na individualni rad

Zabavno je biti u kontinuitetu sa grupom žena koje kreiraju veoma moćnu energiju, gde jedna drugu podržavamo, pokrećemo, inspirišemo, motivišemo.

Osveštavanja i promene koje se pojave kod jedne u grupi, u stanju su doneti promenu kod svih ostalih – jer se sve nalazimo u istom energetskom prostoru i dotiču nas iste nejasnoće i zaglavljivanja.
Takođe, povezivanje žena u istom procesu trasformacija, kreiraju sasvim neverovatne mogućnosti, koje inače, pojedinačno, najverovatnije ne bi mogle kreirati.

Uz moje vođstvo, u grupi su žene koje takođe prolaze kroz isti proces promena, što donosi da se osećaš prihvaćeno i dobrodošla, te možeš slobodno pričati o svojim nejasnoćama, uvidima i zajedno dolaziti do isceljujućih mogućnosti u bilo kojoj životnoj oblasti.

Zašto se program zove Prigrli i Kreiraj?

Prigrli – znači da zagrliš sa prihvatanjem. Ja to osećam kao više od prihvatanja i više od zagrljaja. Kao svesnost i zahvalnost za ono što imaš. I sa te zdrave osnove, može se krenuti u bilo koji dalji napredak. To je osnova sa koje se kreira održiva budućnost. Jer ako su temelji klimavi, sve što se novo nadogradi, može u nekom momentu, da s(v)e uruši. A to (više) nećemo.

Program “Prigrli i Kreiraj” radi na izgradnji zdravih temelja – uvida – gde se nalazimo, gde su nam rupe, pukotine, oštećenja i njih kada otklonimo, krećemo sa novim kreiranjima. Kreiranja gradimo od zdravih materijala, svesnih uvida, kuda hoćemo da stignemo, šta hoćemo da budemo, šta hoćemo da imamo, i koji su koraci, koji nama funkcionišu, u tim procesima.

Za detalje programa ili pitanja koja ti se pojave, molim te da mi pošalješ upit na mail danielacukrov@gmail.com

Zauzmi svoju radosnu poziciju!

zagrljaj tebi,
Daniela

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.