Access Bars®

Access Bars® Tretman - Daniela Cukrov

ACCESS BARS® TRETMAN

Iako je reč o pokretanju energija, nije bioenergija. Nije ni masaža glave, mada se dodiruju tačke na glavi. Nije lečenje tela, mada dolazi do izlečenja. Posmatrajući sa strane, sve ovo jeste, jer se uglavnom radi u ležećem položaju i terapeut dodiruje određene tačke na glavi. Učinak je od osećaja jedne jako dobre, opuštajuće masaže, do kompletne promene u životu, ukoliko ste dovoljno otvoreni za promene.

Više o tretmanu...

Prilikom tretmana moždani talasi se usporavaju i pristup nataloženim uverenjima i stavovima, koji koče dalji lični napredak, se otvara. Tokom tretmana se stari obrasci otpuštaju, čiste i nestaju. Ovime se omogućava da, na bilo kom životnom polju, gde je došlo do zastoja, dođe do promena i daje mogućnost većoj svesti.

Access Bars® je jedinstvena tehnika gde se iz automatskog načina življenja, koji ne dozvoljava promene i napredak, ulazi u lagan način gde postajete svesni, da se na bilo kom životnom području možete menjati, čak i tamo, gde ste do sada sigurni, da su promene nemoguće.

Na glavi se nalaze 32 tačke, tzv. Barsi za sva životna područja : novac, kontrola, kreativnost, starenje, radost, tuga, seksualnost, isceljenje, mir itd. Kada se oni lagano dodirnu, dolazi do otpuštanja svih misli, uverenja, stavova, gledišta, strahova, emocija, predrasuda, vezanih za ta područja.  Otpuštanjem se dozvoljavaju nova primanja, ruše se podignute barijere i zidovi, koje ste tokom života u sebe postavili i tako sebi dajete mogućnosti i prostor, da životna područja u kojima ste „zapeli“, postanu ponovo prohodna. I onda nakon toga, kada se oslobodite ograničavajućih ubeđenja, sve ostalo dolazi na svoje mesto. Poboljšava se spavanje, zdravlje, telesna težina, seksualni život, partnerski odnosi, komunikacija, nestajanje stresa…

Zašto je ovo dobro za Tebe?

Barsi su takav alat, sa kojim možete drugačije funkcionisati u životu, iz, kako ste do sada znali, u kakav biste voleli. Vašim mislima, osećajima i osećanjima, ograničavate nova primanja.  Barsi Vam daju mogućnost da sve više dozvolite primanja i prihvatanja.

Barsi su kao „delete“ na hard disku Tvog računara: brišeš nepotrebne programe, fajlove, viruse, ali brišeš ono što si trenutno spremna izbrisati. Koliko god to malo bilo, ipak ostaje slobodan prostor za nove dobre ljude, akcije, situacije. Na taj način si u mogućnosti menjati svoju životnu priču, u oblastima koje nisu skladne, kakva god da je trenutna situacija. Za smanjenje stresa, čišćenje uzburkanih misli, izlazak iz depresije, ako želiš svome telu dati više lakoće i radosti, za bolji i miran san, za odmorno buđenje, otpuštanje mentalnih, fizičkih i energetskih blokada koji Te drže zarobljenom, ili jednostavno, ako želiš više od ovoga što je trenutno!

Obuka

Šta želiš i možeš menjati? Odnose sa ljudima oko Tebe? Ili sa samom sobom? Zdravlje? Novac? Seksualne odnose? Ili nešto potpuno drugo?

Znaj da svaka promena u Tebi povlači sa sobom promene i oko Tebe. Šta bi bilo kada bi Tvoj doprinos, na sopstvenom menjanju sebe, bio ujedno ogroman doprinos i za Tvoju porodicu, prijatelje, za kolege, za čovečanstvo?

Naučiti raditi Access Bars® tretman je veoma jednostavno, i nema nikakvih preduslova, ni što se tiče godina, niti Ti je potrebno nekakvno znanje o anatomiji ili slično. Čak i deca mogu biti i naučiti Bars tretman, mnogo je dece u svetu koji su sa radošću i lakoćom savladali obuku.

Obuka traje jedan dan, 8 časova sa sat vremena pauze. Za to vreme, svaki polaznik obuke će primiti dva BARS tretmana i dati dva BARS tretmana, nakon čega stiče Sertifikovano međunarodno priznato zvanje Bars praktičara. Dobićeš priručnik sa detaljnim uputstvima za rad i raspored tačaka na glavi. Posle završene obuke imaš mogućnost da u svakoj prilici pomogneš sebi ili svojim najbližima, da doprineseš svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu. Nakon obuke, i dalje imaš moju podršku i mentoring u svom radu.

Cena obuke

Po zvaničnom Access Consciousness cenovniku, cena za Bars obuku (za naš region)  je 28000 dinara (240 eur), za decu i omladinu do 16 godina je besplatno, a od 16-18 godina plaćaju 50% cene, isto kao i svi, koji ovu obuku rade drugi ili treći put.

Prati moje objave o narednim Access Bars obukama, terminima i lokacijama.

Ako bi volela da to bude u tvom gradu, i/ili ako bi htela da budeš moja saradnica organizatorka Bars obuke, otvorena sam i sa radošću čekam da čujem tvoje predloge.

Do našeg viđenja na nekoj narednoj Bars obuci, pogledaj na YouTube moje videe vezane za Access Bars.

Radujem se razgovoru sa tobom! Za sve što želiš da saznaš, piši mi na mail:

info@danielacukrov.com

Ovo su samo neki od gradova u kojima sam držala obuke. Da vidite koji gradovi su u pitanju, kliknite na fotografiju!

Neke od obuka na kojima sam bila…

.
Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.