Radionice

Rad u zatvorenom krugu

Diskrecija

Međusobno poverenje učesnika radionice

Prigrli i Kreiraj Svoju Radosnu stepenicu!

Ooooo…. šta znači Radosna stepenica?

TO je onaj nivo tvog bivanja na kom se osećaš radosnom, ispunjenom, osećaš da si u bivanju svoje svrhe, u prostoru i energiji lakoće, davanja, primanja, kreiranja obilja života, zbog kojeg si i dalje, u ovom telu, na ovoj planeti.

Šta ćemo da radimo?

Radićemo na promeni načina gledanja, promeni perspektive, na sve što trenutno imaš i što jesi, na sve ono gde se osećaš da si stisnuta pritisnuta, gde ti nije jasno, gde ti je maskirano, gde ne znaš šta hoćeš – ali znaš šta više nećeš.

Da vidimo :

  • Kako možeš lagano otpustiti ono što ti ne služi, jer i dalje uzima deo tvoje energije?
  • Kako iz reakcije u akciju?
  • Kako iz stanja patnje, odbijanja?
  • Kako i zašto je dobro biti ranjiva?
  • U odnosima sa sobom, partnerom, poslovanjem…

Radićemo na laganom i jednostavnom načinu prihvatanja bez prosuđivanja, primanja bez griže savesti, davanja bez očekivanja – uz radosti i uživanja u tim procesima.

Podeliću sa tobom sve što znam i što ću usput da saznajem (a toga će biti, jer ja sam uvek na nekim novim edukacijama) sve svoje uvide koje tebi i grupi mogu biti doprinos.

Načini su jednostavni, nije potreban poseban trud da bi se koristili – jedino što je potrebno je DA SE KORISTE.

Za to ću ti biti podsetnik!

ZAŠTO bi ovo radili?

Da bi umesto svih stanja patnje, straha, nemira, nervoze, nejasnoće, usamljenosti, ušla i bila energija radosti i entuzijazma.

Da bi imala sa kime podeliti svoja umanjivanja i okrivljavanja i nevoljenja sebe, jer znaš da to uistinu nije tvoje prirodno stanje, i za to ti je potrebna i podrška i pomoć i potvrda.

Da bi imala prostor u kojem ćeš postati svesna svoje jedinstvenosti i videla da je u tome snaga tvoje veličanstvenosti – jer tu je tvoja svrha bivanja.

Pred čime sve zatvaraš oči, uveravajući sebe da je to za tebe bolje? Jer misliš da bi te povredilo ono što bi jasno videla?

Tvoja radosna svesnost te zove!

Hoćeš li je?

Prigrli i Kreiraj Svoju Radosnu stepenicu!

Prijave i informacije oko uplata na mail info@danielacukrov.com

Prigrli i kreiraj radionice

Prigrli – znači da zagrliš sa prihvatanjem. To je više od prihvatanja i više od zagrljaja. To je svesnost i zahvalnost za ono što imaš. I to je zdrava osnova, sa koje se može krenuti u bilo koji dalji napredak. To je osnova sa koje se kreira održiva budućnost. Jer ako su temelji klimavi, sve što se novo nadogradi, može u nekom momentu, da s(v)e uruši.

Program “Prigrli i Kreiraj” radi na izgradnji zdravih temelja – uvida – gde se nalazimo, gde su nam rupe, pukotine, oštećenja i njih kada otklonimo, krećemo sa novim kreiranjima. Kreiranja gradimo od zdravih materijala, svesnih uvida, kuda hoćemo da stignemo, šta hoćemo da budemo, šta hoćemo da imamo, i koji su koraci, koji nama funkcionišu, u tim procesima.

Radionice unutar programa su iskustvene, interaktivne, radi se na tvojim konkretnim situacijama koje hoćeš da menjaš. Dajem malo teorije a puno praktičnih alata i metoda koji su jednostavni i delotvorni. Dobijaš drugačije uvide na postojeća stanja, i svesnost o  mogućnostima i izborima koje imaš. Videćeš kako možeš jednostavno, nelagodne situacije i događaje da preokreneš u svoju korist, i budeš otvorena za nova primanja.

Na radionicama ima puno smeha, jer se mnoge situacije brže i lakše rešavaju sa određenom dozom smeha.

Pisamca „SREDOM U PODNE“

Prijavi se na pisamca „Sredom u podne“, koja nisu obična pisma, već pisana sa mnogo ljubavi i pažnje, da te podrže, pokrenu, inspirišu, da te potvrde i da znaš da nikada nisi sama.

U pismu Dobrodošlice čeka te link gde možeš da besplatno preuzmeš za sebe odlomak iz knjige "Čudesna pitanjca"!!

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.