Tretmani i obuke

ACCESS BARS® TRETMAN

Iako je reč o pokretanju energija, nije bioenergija. Nije ni masaža glave, mada se dodiruju tačke na glavi. Nije lečenje tela, mada dolazi do izlečenja. Posmatrajući sa strane, sve ovo jeste, jer se uglavnom radi u ležećem položaju i terapeut dodiruje određene tačke na glavi. Učinak je od osećaja jedne jako dobre, opuštajuće masaže, do kompletne promene u životu, ukoliko ste dovoljno otvoreni za promene.

Više o tretmanu...

Prilikom tretmana moždani talasi se usporavaju i pristup nataloženim uverenjima i stavovima, koji koče dalji lični napredak, se otvara. Tokom tretmana se stari obrasci otpuštaju, čiste i nestaju. Ovime se omogućava da, na bilo kom životnom polju, gde je došlo do zastoja, dođe do promena i daje mogućnost većoj svesti.

Access Bars® je jedinstvena tehnika gde se iz automatskog načina življenja, koji ne dozvoljava promene i napredak, ulazi u lagan način gde postajete svesni, da se na bilo kom životnom području možete menjati, čak i tamo, gde ste do sada sigurni, da su promene nemoguće.

Na glavi se nalaze 32 tačke, tzv. Barsi za sva životna područja : novac, kontrola, kreativnost, starenje, radost, tuga, seksualnost, isceljenje, mir itd. Kada se oni lagano dodirnu, dolazi do otpuštanja svih misli, uverenja, stavova, gledišta, strahova, emocija, predrasuda, vezanih za ta područja.  Otpuštanjem se dozvoljavaju nova primanja, ruše se podignute barijere i zidovi, koje ste tokom života u sebe postavili i tako sebi dajete mogućnosti i prostor, da životna područja u kojima ste „zapeli“, postanu ponovo prohodna. I onda nakon toga, kada se oslobodite ograničavajućih ubeđenja, sve ostalo dolazi na svoje mesto. Poboljšava se spavanje, zdravlje, telesna težina, seksualni život, partnerski odnosi, komunikacija, nestajanje stresa…

Zašto je ovo dobro za Tebe?

Barsi su takav alat, sa kojim možete drugačije funkcionisati u životu, iz, kako ste do sada znali, u kakav biste voleli. Vašim mislima, osećajima i osećanjima, ograničavate nova primanja.  Barsi Vam daju mogućnost da sve više dozvolite primanja i prihvatanja.

Barsi su kao „delete“ na hard disku Tvog računara: brišeš nepotrebne programe, fajlove, viruse, ali brišeš ono što si trenutno spremna izbrisati. Koliko god to malo bilo, ipak ostaje slobodan prostor za nove dobre ljude, akcije, situacije. Na taj način si u mogućnosti menjati svoju životnu priču, u oblastima koje nisu skladne, kakva god da je trenutna situacija. Za smanjenje stresa, čišćenje uzburkanih misli, izlazak iz depresije, ako želiš svome telu dati više lakoće i radosti, za bolji i miran san, za odmorno buđenje, otpuštanje mentalnih, fizičkih i energetskih blokada koji Te drže zarobljenom, ili jednostavno, ako želiš više od ovoga što je trenutno!

Obuka

Šta želiš i možeš menjati? Odnose sa ljudima oko Tebe? Ili sa samom sobom? Zdravlje? Novac? Seksualne odnose? Ili nešto potpuno drugo?

Znaj da svaka promena u Tebi povlači sa sobom promene i oko Tebe. Šta bi bilo kada bi Tvoj doprinos, na sopstvenom menjanju sebe, bio ujedno ogroman doprinos i za Tvoju porodicu, prijatelje, za kolege, za čovečanstvo?

Naučiti raditi Access Bars® tretman je veoma jednostavno, i nema nikakvih preduslova, ni što se tiče godina, niti Ti je potrebno nekakvno znanje o anatomiji ili slično. Čak i deca mogu biti i naučiti Bars tretman, mnogo je dece u svetu koji su sa radošću i lakoćom savladali obuku.

Obuka traje jedan dan, 8 časova sa sat vremena pauze. Za to vreme, svaki polaznik obuke će primiti dva BARS tretmana i dati dva BARS tretmana, nakon čega stiče Sertifikovano međunarodno priznato zvanje Bars praktičara. Dobićeš priručnik sa detaljnim uputstvima za rad i raspored tačaka na glavi. Posle završene obuke imaš mogućnost da u svakoj prilici pomogneš sebi ili svojim najbližima, da doprineseš svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu. Nakon obuke, i dalje imaš moju podršku i mentoring u svom radu.

Cena obuke

Po zvaničnom Access Consciousness® cenovniku, cena za Bars obuku (za naš region)  je 28000 dinara (240 eur), deca i omladina do 16 godina plaćaju 50% cene, isto kao i svi, koji ovu obuku rade drugi ili treći put.

ACCESS FACELIFT® TRETMAN

Access Facelift®  je u osnovi, telesni process koji je namenjen za podmlađivanje i energetsko brisanje bora, pomaže očuvanju mladalačkog izgleda i na jedinstven način ume da ispegla bore, telo a onda i život.

Više o tretmanu...

Kako?

Radi se o Čudesnoj energiji, koja, mada se pokreće na području dekoltea i lica, deluje mnogo šire i dublje. Spolja će se prikazati u smanjivanju znakova starenja na licu i telu, a iznutra se radi na otapanju i brisanju svih učvršćenih gledišta o starenju i svemu što starenje sa sobom nosi.

Nežnim polaganjem ruku na dekolte i lice, pokreću se 28 raznih energija, i sa njima se radi. One su u mogućnosti da transformišu, restruktuiraju i iznova kreiraju telo na nivou ćelija, na nivou DNK, na nivou hromozoma.

Kako?

Tako što se, prilikom tretmana, aktiviraju mnoga područja, mnoga uverenja, prosuđivanja, stavovi. Ustaljene šeme se otapaju i čiste, što čini da je telo iznutra “ispeglano”, nije u grču,, imuni sistem je ojačan, što postaje vidljivo na glatkijem, osveženom i energizovanom licu. Ali i celokupnom telu!

Već nakon prvog tretmana su vidljive promene, a kada se uradi 10 do 20 tretmana, promene su trajne. Ljudi koji su primili Access Facelift® tretman, kažu da imaju više životne energije, stabilnost i jasnoću, bolji vid, isceljenje, brisanje ožiljaka…

Za koga je Facelift®?

Za svakoga kome je bitno da BUDE i IZGLEDA zdravo, osveženo, energično i da se taj sjaj širi dalje!

A onda, za sve, koji se već bave nekim tretmanima za ulepšavanje ili masažama, kao poseban dodatak svojim klijentima.

Obuka

Na jednodnevnoj Facelift® obuci, naučeno se može primenjivati na sebi, članovima porodice, prijateljima, a takođe i u salonima lepote, spa centrima, zdravstvenim, holističkim ustanovama i svugde, gde sa ovim telesnim procesom, možete biti doprinos drugima.

Obuka traje 6 sati, gde imaš priliku i primiti i dati Facelift tretman, i za koji dobijaš međunarodno priznati certifikat kao Facelift praktičar/terapeut, dobijaš priručnik sa sjajnim informacijama i mapu pozicija.

Cena obuke

Po zvaničnom Access Consciousness® cenovniku, cena za Facelift obuku je (za naš region) 24000 dinara (210 eur), deca i omladina do 16 godina plaćaju 50% cene, isto kao i svi koji ovu obuku rade drugi ili treći put.

Izvoli, iskoristi mogućnost izbora!

Prijavi se na obuku ili zakaži Bars tretman / Facelift tretman.
Tretmani traju 60-90 minuta.

Ovo su samo neki od gradova u kojima sam držala obuke. Da vidite koji gradovi su u pitanju, kliknite na fotografiju!

Neke od obuka na kojima sam bila…

Pisamca „SREDOM U PODNE“

Prijavi se na pisamca „Sredom u podne“, koja nisu obična pisma, već pisana sa mnogo ljubavi i pažnje, da te podrže, pokrenu, inspirišu, da te potvrde i da znaš da nikada nisi sama.

U pismu Dobrodošlice čeka te link gde možeš da besplatno preuzmeš za sebe odlomak iz knjige "Čudesna pitanjca"!!

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

Uspešno ste se prijavili, hvala!
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
PREUZMI BESPLATNO
deo iz knjige "Čudesna pitanjca"
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.